roger%20margarit%20disc%20nou%202020_edi

ROGER MARGARIT

ART ROCK/PSICODÈLIA/CANÇÓ D'AUTOR

Compositor i cantautor de Rubí. Format en el món del clàssic i del jazz amb el piano com a instrument principal. Té tres discs: el 2012, A la Vilaverda (Picap), el 2015, El Secret del Bàrman (Picap) i aquest 2020 publica el seu 3r disc, Blau (Picap).

Un disc conceptual ple d'estats emocionals d'esperança, tristesa, melancolia, ... és un viatge del res cap al res, però descobrint pel camí detalls i espais per córrer, explorar i imaginar. Musicalment sorprèn pel seu eclecticisme i pels seus aires de psicodèlica i rock progressiu dels 70's, pels seu contrastos per unes guitarres elèctriques agossarades de Víctor Valiente.

Disc produït per Pere Jou (Quart Primera, Enric Montefusco...). Col.labora la prodigiosa veu de la Gemma Humet aportant llum i dimensió en la cançó El viatger que tracta de l'alzheimer. Un treball ple d'autenticitat, emoció i humanitat.

Els directes es presenten en diferents formats: íntim, trio o banda. En ocasions s'acompanya d'una ballarina de dansa contemporànea, Marta Santacatalina, que encercle amb els moviments totes les melodies que transmet el directe musical de Margarit.

       
                               www.rogermargarit.com
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon