marcfreixas.2.jpg
MARC FREIXAS

Poemes que conviden a pensar

Poeta nascut a St. Pere de Riudebitlles (Alt Penedès) i igualadí des de fa molts anys.

Escriu amb vers lliure amb referents poètics com Miquel Martí i Pol, Joan Vinyoli, Lluís Solà, David Caño,... Ha editat cinc llibres: “El llarg camí d’escriure”, “Amor i Silenci”, “Reflexions A Plena Llum de Carrer”,"Damunt Les Passes" i "Si em prenguessin els àtoms". També ha creat un disc de cançó poètica “Música d’amor i silenci” amb el cantautor Albert Gàmez.

Ha participat en diferents projectes literaris. Ha escrit i ha recitat en alguns discs del seu germà, el cantautor Cesk Freixas.

Actualment escriu a la secció “Reflexions Dos Punt Zero” al diari l’ENLLAÇ dels anoiencs i a la secció "Poemes Dos Punt Zero" al diari LA FURA del Penedès.

Participa en ocasions a les escoles recitant i explicant el què és la poesia als infants. També ofereix recitals poètics acompanyats de música si s'escau en biblioteques, sales, teatres, espais familiars, festivals poètics,... ha actuat al Festival Barnasants i a Matins de tv3 (2015-16).

Actualment presenta el seu darrer llibre "Si em prenguessin els àtoms" oferint un recital poètic-musical, format sol o a duet.

 
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon