L'àngel i la infermesa de les cançons 

IVETTE NADAL  acompanyada d'en Caïm Riba

Espectacle de cançó poètica on la cantautora i poeta Ivette Nadal canta i recita endinsant-nos en les essències de la paraula, en les llums i les foscors del pensament, en els dominis de la poesia, a través d'una de les veus més intenses del nostre present musical i poètic.

La poeta explora el món des de la "infermesa"- terme encunyat pel filòsof Josep Maria Esquirol refererit a la fragilitat essencial, en aquest cas, del pensament. Però juntament amb la infermesa hi col.loca l'"ángel" que, amb la puresa i les ales de la bellesa, la imaginació i l'art, ens ajuda a moure'ns des d'aquesta indigència.

L'àngel i la infermesa de les cançons s'ofereix amb format Ivette Nadal sola o format duet de la mà d'en Caïm Riba, que ens mostren un espectacle poètic i musical combinant guitarres elèctriques i acústiques buscant l'essència de l'ànima i de l'àngel de les cançons, i donant un fort poder a la recitació. Tot combinant les seves cançons que més han representat l'ànima i la infermesa dels seus pensaments i sentiments de la seva trajectòria.  

Actualment amb 5 treballs discogràfics i 3 poemaris sota el braç, aquest últim titulat "L'ÀNGEL I LA INFERMESA DEL PENSAMENT" (Cafè Central i Eumo Editorial 2020)                     

  • Gris Icono Twitter
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon