IVETTE NADAL

Poesia i música

Cantautora i poeta de Granollers. Ivette Nadal es troba en el seu moment més íntegre, després d'una dècada als escenaris, amb 5 treballs discogràfics i 3 poemaris.

Presenta el seu tercer llibre de poemes L'ÀNGEL I LA INFERMESA DEL PENSAMENT editat amb l'editorial Café Central.

Com en parla el poeta i editor Víctor Sunyol "en aquesta llibre La poeta i cantautora Ivette Nadal s'aparta, de les formes més lligades a la cançó i pren autonomia formal i temàtica amb poemes breus, espurnes de pensament, gairebé aforismes, que indaguen sobre el «jo» i la paraula i la condició humanes, també a partir de situacions i experiències viscudes. La poeta explora el món des de la «infermesa» – terme encunyat pel filòsof Josep Maria Esquirol referit a la fragilitat essencial, en aquest cas, del pensament. Però juntament amb la infermesa hi col·loca l'«àngel» que, amb la puresa i les ales de la bellesa, la imaginació i l'art, ens ajuda a moure'ns des d'aquesta indigència. Aquest llibre ens endinsa en les essències de la paraula, en les llums i les foscors del pensament, en els dominis de la poesia, a través d'una de les veus més intenses del nostre present musical i poètic. Hi trobarem l'exquisida sensibilitat de l'autora al servei d'una veu reflexiva i madura que no ha perdut ni gràcia, ni enginy, ni la capacitat de sorprendre’ns”.

Amb aquest nou llibre sota el braç, es presenta també en format concert tot combinant les seves cançons que més han representat l'ànima i l'infermesa dels seus pensaments i sentiments de tota la seva trajectòria. Amb un so més cosmopolità, amb més de 10 anys de trajectòria. Amb format sola o format duet de la mà de Caïm Riba, ens mostren un espectacle poètic i musical combinant guitarres elèctriques i acústiques buscant l'essència de l'ànima i de l'àngel de les cançons, i donant un fort poder a la recitació.

Durant aquesta tardor sortirà el seu nou treball discogràfic produït amb Pascal Comelade.

  • Gris Icono Twitter
  • Grey Facebook Icon
  • Gris Icono de YouTube
  • Grey Instagram Icon
  • Gris Icono Twitter
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon