CONSTAN

Trobar-se un mateix

Cantautor d’Olot amb una llarga trajectòria musical en diferents grups, ara inicia la seva carrera en solitari creant el seu primer treball “L’abric de set hiverns” (Segell Microscopi).

Un disc amb un itinerari emocional: cançons viscudes en primera persona que descriuen paisatges interiors, l’obertura a una nova visió i el tancament d’un cicle.

En el directe, el públic s'endinsa a l’aventura quotidiana a través d’un recorregut introspectiu i lluminós, on anirem descobrint com el compositor emergeix de les seves pròpies runes per arribar a desvetllar la seva veritat.

Un procés alquímic vital on tots passem en un moment o altre, amb uns textos que faran gaudir als que no es conformen amb resoldre’ls a la primera lectura.

Amb aquest disc, Constan es dóna a conèixer en la seva nova faceta, presentant-lo arreu amb diferents formats, que aniran des del més despullat a veu i guitarra, duet.

Actualment també Constan s'ofereix en format concert-recital amb la rapsoda Montserrat Mundet que ofereixen un viatge musical a través de diferents poemes i cançons.

 
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Gris Icono de Instagram